Auto Bild Suomi


Auto Bild Suomi on autoilun erikoislehti, joka esittelee uudet autot, testaa eri vaihtoehdot ja tarjoaa hyödyllistä tietoa ja vinkkejä auton ostajalle ja auton käyttöön ja kunnossapitoon. Lehdessä korostuu maailmanlaajuinen asiantuntemus ja loputon innostus autoihin. Auto Bild Suomi sopii kaikille auton omistajille, auton ostamista harkitseville tai autoilusta erityisesti kiinnostuneille.

Auto Bild Suomi kertoo tuoreet automaailman uutiset ensimmäisten joukossa. Lehden tärkeintä sisältöä ovat mm. uutuusmallien koeajot, erilaiset testit ja vertailut. Lehdestä löytyvät 100 000 kilometrin kestotestit, jotka kertovat auton todellisesta suorituskyvystä, sekä vuosittain tehdyt monen sadan auton koeajot, jotka tarjoavat ensiluokkaista tietoa auton ostajalle.

Auto Bild Suomi on autolehti nimenomaan suomalaisille, joten testeissä otetaan huomioon suomalaisten autoilijoiden tarpeet ja maamme olosuhteet. Hyödyllistä tietoa ja ajankohtaisia aiheita saadaan kuitenkin ympäri maailman, joten lehti tarjoaa kokonaisvaltaisen kuvan automaailmasta, sen muutoksista ja trendeistä.

Auto Bild Suomi on monipuolinen, hyödyllinen, kiinnostava ja viihdyttävä autolehti. Tarvitsitpa apua auton ostossa tai kunnossapidossa, Auto Bild Suomi on tukenasi.

Tilaa lehti

Auto Bild Suomi tarjous

Ohessa parhaat Auto Bild Suomi tarjous ja tilaajalahja -edut.

Auto Bild -lehdet 8 nroa 27,50 + tilaajalahjaksi varavirta-akku

auto-bild-suomi-akku.jpg
Sinulla on nyt hyvä mahdollisuus tutustua Auto Bild -lehteen. Tilaa 8 lehteä vain 27,50e ja saat kaupan päälle lisäksi kätevän varavirta-akun (arvo 24,90e)

Uusille tilaajille

Lue lisää ja tilaa tästä »

Auto Bild -lehdet 9 numeroa + tilaajalahjaksi upea rannekello, aurinkokennolaturi tai kalasetti

Säästä 85.50 €
auto-bild-suomi-kello-laturi-kalasetti.jpg
Sinulla on nyt hyvä mahdollisuus tutustua Auto Bild -lehteen. Tilaa 9 lehteä vain 26,50 eurolla. Lisäksi saat valita kaupan päälle yhden tilaajalahjoista. Voit valita 59 euron arvoisen rannekellon, 39 euron arvoisen aurinkokennolaturin tai 20 euron arvoisen kalasetin.
Tyylikäs rannekello on ajaton ja miehekäs. Aurinkokennolaturilla voit ladata esimerkiksi matkapuhelimen, digikameran, GPS-laitteen tai MP3-soittimen. Kalasetissä on mukana hyödyllinen kalaveitsi ja pinsetit.

Lue lisää ja tilaa tästä »  1. #1 Nissan sen olla pitää 29.8.2010 - 22.37

    Tämä on hyvä lehti. Tiedon uutuuksista saa TM:ää nopeammin ja muutenkin tervettä, että näkee vähän Suomen ulkopuolistakin meininkiä.

(ei julkaista)