Autot


Autot on vauhdikas autoaiheinen lehti perheen pienimmille. Lehdessä seikkailevat Disneyn ja Pixarin Autot-elokuvien suosikkihahmot. Lehti tarjoaa joka kuukausi hauskoja sarjakuvia, erilaisia tehtäviä, pelejä ja muuta puuhaa, sekä ideoita omia autoleikkejä varten. Lehti sopii kaikille alle kouluikäisille autoista tai Autot-elokuvista innostuneille lapsille.

Autot-hahmot Salama McQueen ja Martti, sekä heidän ystävänsä vievät pienet lukijat toinen toistaan hulvattomampiin ja hurjimpiin seikkailuihin, joista ei vauhtia puutu. Pienet kuskit saavat kokea kilpa-autoen maailman hauskojen tarinoiden ja viihdyttävien puuhatehtävien kautta. Lehdessä riittää tekemistä ja ihmeteltävää pidemmäksikin aikaa.

Jokaisen lehden mukana tulee pikkuauto, jonka lapset voivat hyödyntää omissa autoleikeissään. Lisäksi lehdessä on liitteenä erilaisia askarreltavia pelitarvikkeita, joiden parissa puuhastelee mielellään aikuinenkin yhdessä lapsen kanssa. Autot tarjoaa paljon viihdykettä koko perheelle ja on jokaisen pienen autoilijan lempilehti.

Tilaa lehti

Autot tarjous

Ohessa parhaat Autot tarjous ja tilaajalahja -edut.  1. Ei vielä kommentteja. Haluatko lisätä kommentin tästä lehdestä?
(ei julkaista)