ET Terveys


ET Terveys on tuore yli 55-vuotiaiden terveyteen ja hyvinvointiin keskittyvä lehti. Lehden tarkoitus on neuvoa lukijoitaan elämään terveellisesti ja auttaa heitä voimaan hyvin. Lehti sopii kaikille seniori-ikäisille ihmisille, jotka ovat kiinnostuneita omasta terveydestään ja haluavat panostaa siihen.

ET Terveys tarjoaa vanhemmille ihmisille tärkeää tietoa terveyteen ja hyvinvointiin liittyvistä asioista. Se kertoo uusista palveluista ja tuotteista ja vertailee niiden hintoja ja testaa niitä, jotta lukijat osaisivat valita itselleen sopivimmat vaihtoehdot. Lehti on yhteisöllinen ja haluaa tarjota sellaista vertaistukea, jota monet vanhemmat ihmiset kaipaavat.

Yhä useampi vanhempi ihminen listaa yhdeksi tärkeimmistä eläkeiän toiveistaan terveyden hyvänä säilymisen. ET Terveys tahtoo auttaa heitä toteuttamaan tämän toiveen. Lehti käsittelee lukuisi eri aiheita terveyden ja hyvinvoinnin teemoilla ja joka numerossa on jotain uutta ja kiinnostavaa, josta on hyötyä yli 55-vuotiaan arkielämässä.

ET Terveys elää lukijoidensa mukana, neuvoo, auttaa ja kannustaa, sekä viihdyttää ja ilahduttaa.

Tilaa lehti

ET Terveys tarjous

Ohessa parhaat ET Terveys tarjous ja tilaajalahja -edut.  1. Ei vielä kommentteja. Haluatko lisätä kommentin tästä lehdestä?
(ei julkaista)