Tiede


Tiede on tieteen erikoislehti, joka tarjoaa asiallista viihdesisältöä koko perheen tarpeisiin. Tiede-lehti innostaa kaikkia, jotka tahtovat tietää uusia asioita ja ovat kiinnostuneita siitä, mitä maailmassa oikein tapahtuu. Tiede käsittelee lukuisia eri teemoja, joita ovat mm. historia, lääketiede, tekniikka ja psykologia.

Aina yhtä ajankohtainen ja asiantunteva Tiede tahtoo auttaa lukijoitaan ymmärtämään yhteiskuntaa ja maailman ilmiöitä. Asiantuntevan otteen lisäksi tiede on aina yhtä mielenkiintoinen ja elämyksellinen, sekä ainutlaatuinen lukukokemus. Lehti tarjoaa joka kuukausi hyödyllistä tietoa, ahaa-elämyksiä ja suuren annoksen huvia. Tiede tuntee kaikki tieteen uusimmat trendit ja pysyy kehityksessä mukana.

Tiede-lehden artikkelit käsittelevät aina kuumimmat uutiset, tämän hetken polttavimmat puheenaiheet ja paljon muuta eikä taustatiedosta ole pulaa. Tiede haastaa lukijansa aivotyöskentelyyn ja yleissivistää. Artikkelit ovat helposti omaksuttavia ja sopivat siksi koko perheen yhteiseksi lukemiseksi.

Tilaa lehti

Tiede tarjous

Ohessa parhaat Tiede tarjous ja tilaajalahja -edut.

Tiede-lehdet 6 nroa + Fingerpori 4 -kirja

tiede-fingerpori-nelonen.jpg
Tilaa nyt Tiede-lehti ja saat 6 numeroa hintaan 39,00. Lisäksi saat kaupan päälle Fingerpori 4 -kirjan (arvo 20,00)

Lue lisää ja tilaa tästä »

Tiede-lehdet 6 nroa + projektorikello

tiede-projektorikello.jpg
Tilaa nyt Tiede-lehti ja saat 6 numeroa hintaan 39,00. Lisäksi saat kaupan päälle projektorikellon (arvo 59,00) tai kuukauden lisälehdet

Lue lisää ja tilaa tästä »

Tiede-lehdet 6 kk + lisäkuukausi kaupan päälle

tiede-lisakuukausi.jpg
Tilaa nyt Tiede-lehti ja saat 6 kuukauden lehdet hintaan 39,00. Lisäksi saat kaupan päälle kuukauden verran lisää luettavaa.

Lue lisää ja tilaa tästä »

Tiede-lehdet 5 kk + aurinkokennolaturi, Calvin Klein tuoksu tai Muumi-muki

Säästä 68.90 €
Tilaa nyt Tiede-lehti ja saat 5 kuukauden lehdet hintaan 29,90. Saat myös valita tilaajalahjaksi aurinkokennolaturin (arvo 39 euroa), Calvin Kleinin tuoksun (arvo 35 euroa) tai Haisuli Muumi-mukin (arvo 18 euroa.)
Aurinkokennolaturin avulla voit käyttää sähkölaitteita sijainnistasi riippumatta. Calvin Kleinin miehille suunnattu Free EdT tuoksu on kevyt ja raikas. Haisuli Muumi-muki on kiva lisä mukikokoelmiin ja kestää mm. mikrokäytön ja pakastamisen.

Lue lisää ja tilaa tästä »  1. Ei vielä kommentteja. Haluatko lisätä kommentin tästä lehdestä?
(ei julkaista)