Deko


Deko on modernilla otteella tehty sisustuslehti. Se on raikas ja ajankohtainen lehti, joka tarjoaa villejä ja persoonallisiakin ideoita kotiin kuin kotiin, esittelee uusimpia sisustamisen trendejä ja käsittelee monipuolisesti erilaisia sisustamisen aiheita. Deko on suunnattu kaikille sisustukseen intohimoisesti suhtautuville ja oman kodin laittamiseen hullaantuneille, jotka kaipaavat erilaisia ideoita ja tahtovat uusia kokemuksia ja elämyksiä.

Deko-lehden sivuilta löytyvät kaikenlaiset kodit, eri hintatason sisustusratkaisut designtuotteista itse tehtyihin esineisiin. Deko korostaa ennen kaikkea tunnelmaa ja yksilöllistä tyyliä. Deko kannustaa lukijoitaan innostumaan pienistä asioista ja kokeilemaan uusia keinoja luoda ilmettä kotiinsa. Deko on muotoilun ja sisustuksen ihmemaailma, jonne on mukava sukeltaa joka kuukausi.

Deko-lehdestä löytyvät asiantuntevat sisustusjutut, tarinat sisustusmaailman ihmisistä ja heidän luomuksistaan, sekä lukuisat matkailuun, ruokaan ja puutarhaan liittyvät artikkelit. Dekossa esillä ovat upeimmat ja persoonallisimmat huonekalut, hauskimmat ja hullunkurisimmat sisustusesineet ja intohimoisimmat sisustusalan ihmiset. Deko on virkistävä lukupaketti, jonka parissa ei aika käy pitkäksi.

Tilaa lehti

Deko tarjous

Ohessa parhaat Deko tarjous ja tilaajalahja -edut.  1. Ei vielä kommentteja. Haluatko lisätä kommentin tästä lehdestä?
(ei julkaista)