Kotilääkäri


Kotilääkäri on yli 55-vuotiaille naisille suunnattu terveyden ja hyvinvoinnin erikoislehti. Lehti käsittelee kaikkia ikäryhmän arjessa esiintyviä aiheita. Lehti kannustaa nauttimaan arjen pienistä iloista ja samalla löytämään uusia ja mielenkiintoisia asioita myös sen ulkopuolelta. Kotilääkäri pyrkii helpottamaan suomalaisen naisen arkea ja edistämään lukijoidensa kokonaisvaltaista hyvinvointia.

Kotilääkäri-lehdessä on runsaasti asiantuntevia artikkeleita liittyen terveyteen, mielen hyvinvointiin, työelämän haasteisiin ja palkitseviin asioihin, kauneuteen, liikuntaan, ravitsemukseen, ekologisuuteen ja itsensä hoitamiseen. Näiden lisäksi lehdessä on paljon vaihtuvia teemoja. Kotilääkäri on ajankohtainen ja monipuolinen lukupaketti, joka sopii kaikille suomalaisille naisille.

Kotilääkäri pyrkii neuvomaan ja auttamaan, mutta myös hemmottelemaan ja kannustamaan. Lehti antaa lukijoilleen eväitä paremman arjen luomiseen ja on lukijoidensa mukana tekemässä sitä. Kotilääkäri on joka kuukausi yhtä kiinnostava ja ajatuksia herättävä lukuelämys.

Tilaa lehti

Kotilääkäri tarjous

Ohessa parhaat Kotilääkäri tarjous ja tilaajalahja -edut.  1. Ei vielä kommentteja. Haluatko lisätä kommentin tästä lehdestä?
(ei julkaista)