Erä


Erä on kalastukseen ja retkeilyyn erikoistunut lehti. Lehti esittelee parhaimmat kalakohteet, toimivimmat välineet ja parhaat pyyntimuodot. Se on kaikkien kalastuksesta innostuneiden eränkävijöiden oma lehti, jonka avulla pääsee kohti parasta mahdollista kalasaalista. Erä mon monipuolinen ja hyödyllinen lehti, josta ei viihdettä ja hyvää mieltä puutu.

Erä-lehti sisältää laajoja vertailutestejä, joiden avulla lukijat säästävät rahaa ja osaavat valita parhaimmat ja varteneotettavimmat välineet. Erä tarjoaa myös muiden suomalaisten retkeilijöiden kokemuksia ja hyödyntää niitä esitellessään retkokohteita ja välineistöä. Lehti sisältää eri alojen asiantuntijoiden neuvoja ja mielipiteitä, sekä erä- ja kalastusoppaita.

Erä auttaa lukijoita syventämään omaa kalastustietouttaan ja nauttimaan kalastuksen hyödyistä ja kokemuksista entistäkin enemmän. Erä on monipuolinen lukuelämys, josta löytyy joka kerta jotain uutta ja jonka parissa kuluu helposti pidempikin tovi. Erä ymmärtää kalastusharrastukseen kohdistuvan intohimon ja elää sitä yhdessä lukijoidensa kanssa.

Tilaa lehti

Erä tarjous

Ohessa parhaat Erä tarjous ja tilaajalahja -edut.  1. Ei vielä kommentteja. Haluatko lisätä kommentin tästä lehdestä?
(ei julkaista)