Kippari


Kippari on Suomen ainut moottoriveneiden erikoislehti. Lehti kertoo kaiken moottoriveneistä, niiden moottoreista, eri tarvikkeista ja elektroniikasta. Lehti esittelee uusimmat ja upeimmat veneet ja niiden oheistarvikkeet. Kipparista löytyvät myös käytetyt veneet. Lehti sopii kaikille moottoriveneiden harrastajille, jotka tahtovat pysyä ajan hermoilla ja kuulla, mitä moottoriveneiden maailmassa tapahtuu.

Kippari-lehti käsittelee moottoriveneitä erityisesti suomalaisesta näkökulmasta, mutta venealan uutiset ja ilmiöt kuullaan myös ympäri maailman. Kippari pyrkii neuvomaan ja auttamaan lukijoita kaikissa veneilyyn liittyvissä ongelmatilanteissa ja ohjaamaan oikeisiin valintoihin moottoriveneiden, moottoreiden ja muiden osien hankinnoissa.

Kippari täydentää lukijoidensa tietoa moottoriveneilystä ja kertoo joka kerta jotain uutta ja hyödyllistä. Kippari testaa ja vertailee uusimmat veneet ja niiden osat ja pysyttelee jatkuvasti ajan tasalla siitä, mihin suuntaan veneilyn trendit ovat kehittymässä ja mitä maailmalla tapahtuu. Kippari on monipuolinen, asiantunteva ja viihdyttävä lukupaketti.

Tilaa lehti

Kippari tarjous

Ohessa parhaat Kippari tarjous ja tilaajalahja -edut.  1. Ei vielä kommentteja. Haluatko lisätä kommentin tästä lehdestä?
(ei julkaista)