ET-lehti


ET-lehti on seniori-ikäisille suunnattu aikakauslehti, joka käsittelee lukijoilleen tärkeitä ja olennaisia asioita ja ottaa niihin kantaa, sekä tarjoaa tietoa ja ratkaisuja. ET-lehden kohderyhmää ovat yli 50-vuotiaat suomalaiset ja lehti pyrkiikin saamaan lukijoidensa äänen kuuluville artikkeleidensa kautta.

ET perustuu tarinoihin aidoista ihmisistä ja tahtoo antaa lukijoilleen samastumisenkohteita. Lehden aiheet pyörivät hyvinvoinnin, terveyden, kauneuden, talouden ja matkailun teemojen ympärillä. Lukijat voivat lähettää omia kysymyksiään askarruttavista arkipäivän aiheista, joihin lehti pyrkii tarjoamaan vastauksia. ET on viihdyttävä ja koskettava lukuelämys.

ET on suurten ikäluokkien oma lehti, joka tahtoo elää mukana lukijoidensa elämänmuutoksissa, esimerkiksi työelämästä eläkkeelle siirtymisen yhteydessä. ET tarjoaa vinkkejä ja tekemistä eläkepäivien ratoksi, ideoita matkailuun, ruoanlaittoon ja vaikka mihin. ET kannustaa lukijoitaan toteuttamaan omat haaveensa.

Lehden jokaisessa numerossa on haastatteluja kiinnostavilta ihmisiltä ja monipuolisia artikkeleita tutuista teemoista. ET on monipuolinen ja ajankohtainen lehti kaikille yli 50-vuotiaille suomalaisille.

Tilaa lehti

ET-lehti tarjous

Ohessa parhaat ET-lehti tarjous ja tilaajalahja -edut.

ET-lehti 3kk + Nanson Helmitaulu-torkkuhuopa

et-lehti-nanso-helmitaulu-huopa.jpg
Tilaa nyt ET-lehti 3kk hintaan 29,00. Saat siis kuusi numeroa, sekä lisäksi kaupan päälle Nanson Helmitaulu-torkkuhuovan (arvo 44,90)

Lue lisää ja tilaa tästä »

ET-lehti 6 kk + kaupan päälle Finlayson Elefantti-tarjotin ja -pyyhe

et-lehti-elefantti-tarjotin-pyyhe.jpg
Tilaa nyt ET-lehti 6 kk hintaan 45,00. Saat tilaajalahjaksi Finlayson Elefantti-tarjottimen ja -pyyhkeen (arvo 22,00) tai kuukauden lisälehdet

Lue lisää ja tilaa tästä »

ET-lehti 6 kk + kaupan päälle kuukauden lisälehdet

et-lehti-kuukauden-lisalehdet.jpg
Tilaa nyt ET-lehti 6 kk hintaan 45,00. Saat tilaajalahjaksi kuukauden lehdet kaupan päälle

Lue lisää ja tilaa tästä »

ET-lehti 4 kk + kaupan päälle tarjotin sekä ET-kalenteri2016

et-lehti-tarjotin-kalenteri.jpg
Tilaa nyt 4 kk ET-lehdet eli 7 numeroa hintaan 28,50 e. Lisäksi saat tilaajalahjana kauniin tarjottimen ja ET-kalenterin vuodelle 2016

Lue lisää ja tilaa tästä »

ET-lehti 4 kk + kaupan päälle kerrostarjotin

et-lehti-kakkuvati.jpg
Tilaa nyt 4 kk ET-lehdet eli 7 numeroa vain hintaan 29,90. Lisäksi saat tilaajalahjana kerrostarjotin

Lue lisää ja tilaa tästä »

ET-lehti 4 kk + kaupan päälle verenpainemittari

et-lehti-verenpainemittari.jpg
Tilaa nyt 4 kk ET-lehdet eli 7 numeroa vain hintaan 29,90. Lisäksi saat tilaajalahjana AEG verenpainemittarin (arvo 39 euroa).

Lue lisää ja tilaa tästä »

ET-lehti 4 kk + kaupan päälle Finlaysonin pöytäliina

et-lehti-poytaliina.jpg
Tilaa nyt 4 kk ET-lehdet eli 7 numeroa vain hintaan 29,90. Lisäksi saat tilaajalahjana Finlaysonin Ilona-pöytäliinan (arvo 42 euroa).

Lue lisää ja tilaa tästä »

ET-lehti 4 kk + kaupan päälle rannekello ja tuubihuivi

et-lehti-kello-huivi.jpg
Tilaa nyt 4 kk ET-lehdet eli 7 numeroa vain hintaan 29,90. Lisäksi saat tilaajalahjana viininpunaisen rannekellon ja eläinkuosisen tuubihuivin (arvo yhteensä 68 euroa).

Lue lisää ja tilaa tästä »

ET-lehti 4kk + verenpainemittari, Lumene Arctic Spa -setti tai Luhta -pyyhesetti

Säästä 88.90 €
et-lehti-verenpainemittari-lumene-luhta.jpg
Tutustu ET-lehteen tilaamalla 4 kuukauden lehdet ja maksat vain 14,95 / 2kk. Saat valita upeiden tilaajalahjojen joukosta 59 euron arvoisen verenpainemittarin, Lumene Arctic Spa-tuotesetin, jonka arvo on 22,80 euroa tai Luhta Home Puro -pyyhesetin arvoltaan 27,45 euroa.
Maksat 4 kuukauden ET-lehdistä yhteensä vain 29,90 euroa. Tehokas verenpainemittari mittaa pulssisi ja verenpaineesi suoraan ranteesta. Valitsemalla Lumene Arctic Spa- tuotteet saat puolestasi ihoa helliviä hoitotuotteita ja Luhta-pyyhesetti taas sisältää laadukkaita ja pehmeitä Luhta-pyyhkeitä.

Lue lisää ja tilaa tästä »  1. Ei vielä kommentteja. Haluatko lisätä kommentin tästä lehdestä?
(ei julkaista)