GEO


GEO on kansainvälinen reportaaseista koostuva lehti. Lehti on suunnattu ihmisille, jotka haluavat kovasti tietää, mitä maailmassa tapahtuu. Lehden sivuilla käsitellään mm. luontoa, yhteiskuntaa, historiaa, eri kansoja ja kulttuureja. GEO tarjoaa kiinnostavia näkökulmia, uskomattomia tarinoita ja viihdyttävän lukupaketin joka numerossa.

GEO-lehden artikkelit ovat mukaansatempaavia, ajankohtaisia ja säväyttäviä. Mielenkiintoiset jutut on kuvitettu toinen toistaan upeimmilla huipputason valokuvilla, jotka tarjoavat ennennäkemätöntä kuvakerrontaa. Lehden aiheet osaavat yllättää ja ne ovat rohkeita, sekä pureutuvat oikeasti syvälle.

GEO tarjoaa vaihtuvaa ja monipuolista sisältöä joka lehdessä. Lehdissä syvennytään yleensä tarkemmin yhteen maahan, sen luontoon, tapoihin ja asukkaisiin ja saadaan lukea ainutlaatuisia henkilöhaastatteluja aiheen tiimoilta. Lisäksi lehdessä on erilaisia artikkeleita maan ja taivaan väliltä.

GEO on yllättävä, yleissivistävä, viihdyttävä ja vaikuttava lukuelämys, joka sopii kaikenikäisille ihmisille. Et tarvitse muuta kuin oman uteliaisuutesi ja halun tietää lisää.

Tilaa lehti

GEO tarjous

Ohessa parhaat GEO tarjous ja tilaajalahja -edut.  1. Ei vielä kommentteja. Haluatko lisätä kommentin tästä lehdestä?
(ei julkaista)