Kotivinkki


Koivinkki on monipuolinen kodinlehti koko perheelle. Se on ajankohtainen ja innostava lehti, jossa käsitellään lukuisia eri aihepiirejä, kuten perhe-elämää, ruokaa, sisustusta, käsitöitä, puutarhanhoitoa, hyvinvointia, muotia, kauneutta ja terveyttä, sekä yhteiskunnallisia aiheita. Kotivinkki on lehti lukijoidensa arjen helpottamiseen.

Kotivinkki-lehdessä on kuukausittain vaihtelevaa sisältöä. Artikkelit käsittelevät vakaviakin aiheita, joihin samoihin tilanteisiin joutuneiden lukijoiden on helppo samastua. Kotivinkki herättääkin paljon erilaisia tunteita, niin iloisia kuin surullisia. Jutuissa esiintyvät tavalliset ihmiset. Kotivinkki toimii vertaistukena perheen monissa arjen tilanteissa.

Jokaisessa lehdessä on myös paljon innostavia tee se itse -ideoita, käsityö- ja askarteluohjeita ja ihania sisustusvinkkejä. Kotivinkki tarjoaa herkullisia ruoka-ohjeita ja paljon juttua terveyden ja hyvinvoinnin edistämisestä ja itsestään huolehtimisesta.

Kotivinkki on tuhti lukupaketti, joka ilahduttaa joka kerta. Se on ajankohtainen ja viihdyttävä, sekä antaa ajattelemisen aihetta ja tarjoaa paljon kivaa tekemistä ja puuhaa.

Tilaa lehti

Kotivinkki tarjous

Ohessa parhaat Kotivinkki tarjous ja tilaajalahja -edut.

Kotivinkki -lehdet 5 numeroa + tilaajalahjaksi Lumenen kosmetiikkasetti

kotivinkki-lumene-meikkisetti.jpg
Tutustu nyt monipuoliseen Kotivinkki-lehteen. Saat 5 numeroa hintaan 19.90. Lisäksi saat tilaajalahjaksi Lumenen kosmetiikkasetin (arvo 35e), joka sisältää Lumene Blueberry Wild Curl Mascaran, Lumene Raspberry Miracle Shine Huulipunan ja Lumene Wild Rose Huultenrajauskynän

Lue lisää ja tilaa tästä »

Kotivinkki -lehdet 5 numeroa + tilaajalahjaksi Ivana Helsinki -kosmetiikkalaukku

kotivinkki-ivanahelsinki-kosmetiikkalaukku.jpg
Tutustu nyt monipuoliseen Kotivinkki-lehteen. Saat 5 numeroa hintaan 19.90. Lisäksi saat tilaajalahjaksi Ivana Helsinki kosmetiikkalaukun (arvo 59e)

Lue lisää ja tilaa tästä »

Kotivinkki -lehdet 5 numeroa + tilaajalahjaksi pussilakanasetti

kotivinkki-hemtex.jpg
Tutustu nyt monipuoliseen Kotivinkki-lehteen. Saat 5 numeroa hintaan 19.90. Lisäksi saat tilaajalahjaksi Hemtexin pussilakanasetin (arvo 34.95). Makuuhuoneen ilmettä on helppo piristää uudella pussilakanasetillä! Ihana Hemtexin Filippa-pussilakanasetti tuo kesän kukkaset myös makuuhuoneeseesi. *Koko: pussilakana 150x210 cm, tyynyliina 50x60 cm *Väri: valkoinen *Materiaali: 100 % puuvilla

Lue lisää ja tilaa tästä »

Kotivinkki -lehdet 5 numeroa + tilaajalahjaksi juustosetti

Säästä 61.90 €
kotivinkki-juustosetti.jpg
Tutustu nyt monipuoliseen Kotivinkki-lehteen. Saat 5 numeroa hintaan 19.90. Lisäksi saat tilaajalahjaksi laadukkaan juustosetin (arvo 42 euroa).
Kotivinkki on arjen ja kodin lehti, joka viihdyttää ja koskettaa joka kuukausi yhä uudestaan. Kätevä juustosetti sisältää mitä tahansa juustoa leikkaavan juustoveitsen ja leikkuulaudan, jota voit käyttää myös tarjoilualustana.

Vain uusille tilaajille

Lue lisää ja tilaa tästä »

Kotivinkki -lehdet 5 numeroa + tilaajalahjaksi Luhta-kassi

Säästä 31.90 €
kotivinkki-luhta-kassi.jpg
Tutustu nyt monipuoliseen Kotivinkki-lehteen. Saat 5 numeroa hintaan 19.90. Lisäksi saat tilaajalahjaksi tyylikkään Luhtakassin (arvo 12 euroa).
Kotivinkki on arjen ja kodin lehti, joka viihdyttää ja koskettaa joka kuukausi yhä uudestaan. Kätevä värikäs Luhta-kassi on ykkösvalintasi esimerkiksi kauppareissulle tai rannalle.

Vain uusille tilaajille

Lue lisää ja tilaa tästä »  1. Ei vielä kommentteja. Haluatko lisätä kommentin tästä lehdestä?
(ei julkaista)