Kotiliesi


Kotiliesi on suosittu suomalainen naistenlehti, joka on keskittynyt erityisesti kodin ja perhe-elämän ympärillä pyöriviin aiheisiin. Kotilieden jokaisessa numerossa on mielenkiintoisia ja tunteisiin vetoavia artikkeleita, paljon vinkkejä pukeutumiseen, ruoanlaittoon ja sisustukseen, sekä neuvoja perheen arkeen, työelämään, terveyteen ja hyvinvointiin liittyen.

Kotilieden kantava voima ovat sen artikkelit, joissa esiintyy kiinnostavia henkilöitä, heidän koskettavia elämäntarinoitaan ja kaikenlaisia arjen aiheita maan ja taivaan väliltä. Kotiliesi on jokaisen naisen arjen opas, jossa käsitellään kaikki keskeiset perheellisten naisten elämässä läsnä olevat teemat ja paljon enemmän. Lehti korostaa läheisten ihmisten merkitystä ja ihmissuhteiden tärkeyttä, sekä auttaa jokaista lukijaa kohti onnellista ja tasapainoista elämää.

Kotiliesi sisältää myös erilaisia teemajuttuja erilaisista juhlista ja tapahtumista vaihtuvien sesonkien mukaan. Kattavissa teemanumeroissa on tuttua lehden monipuolista laatua ja lisäksi runsaasti vinkkejä ja ohjeita esimerkiksi juhlien kattauksiin ja ruokatarjoiluihin, sekä koristeluihin.

Kotiliesi on aina ajankohtainen ja kiinnostava lukupaketti, josta löytyy jatkuvasti jotain uutta. Kotiliesi on jokaisen naisen lehti. Se on rehellinen, aito ja lämmin, sekä äärimmäisen kodikas. Lehden parissa viihtyy kerta toisensa jälkeen.

Tilaa lehti

Kotiliesi tarjous

Ohessa parhaat Kotiliesi tarjous ja tilaajalahja -edut.

Kotiliesi 2 kk + alkupalalusikat tilaajalahjaksi

Säästä 59.60 €
Tutustu nyt Kotiliesi-lehteen ja tilaa 2 kuukauden lehdet edullisesti hintaan 23,90. Saat samalla kaupan päälle kätevät alkupalalusikat (arvo 35,70 euroa).
Alkupalalusikoita on yhteensä 6 kpl ja niillä tarjoilet helposti kaikki suussasulavat herkut vieraillesi. Alkupalalusikat ovat juhlien ehdoton varustus.

Lue lisää ja tilaa tästä »  1. Ei vielä kommentteja. Haluatko lisätä kommentin tästä lehdestä?
(ei julkaista)