Matkalehti


Matkalehti on matkailulehti, joka kertoo matkailusta kaiken tarpeellisen. Lehti esittelee kiinnostavia matkakohteita, antaa paljon hyödyllistä käytännöntietoa, pureutuu matkailutrendeihin ja kertoo alan uusimmat uutiset. Matkalehti on jokaisen matkailun ystävän ja matkaa suunnittelevan oma lehti, jonka parissa voi viettää useitakin tunteja esimerkiksi nojatuolimatkailun merkeissä.

Matkalehti pyrkii olemaan positiivinen, mutta kuitenkin realistinen eli se kertoo matkakohteiden hyvät ja huonot puolet. Lehti esittelee parhaimmat vinkit matkalle lähtijöille ja tarjoaa arvokasta tietoa eri matkailualan trendeistä ja tärkeimmistä tapahtumista. Matkalehti esittelee kaikenlaisia kohteita kaupungeista eksoottisiin paratiisisaariin. Lehti kertoo turvallisuustilanteesta, hintatasosta, majoitusvaihtoehdoista ja muusta sellaisesta, mikä matkailijan on hyvä ottaa huomioon.

Matkalehti on niin tavallisen kuluttajan kuin alan ammattilaisenkin lehti. Se on asiantunteva ja yleistietoutta täynnä, mutta se myös viihdyttää ja tarjoaa kiinnostavia näkökulmia. Matkalehti on käytännöllinen, kiinnostava ja ajankohtainen lukupaketti.

Tilaa lehti

Matkalehti tarjous

Ohessa parhaat Matkalehti tarjous ja tilaajalahja -edut.  1. Ei vielä kommentteja. Haluatko lisätä kommentin tästä lehdestä?
(ei julkaista)