Maalla


Maalla on suomalainen lifestylehenkinen lehti, joka on erikoistunut maaseudulla asumiseen ja maaseudun arkeen. Lehti kannustaa leppoisaan elämänrytmiin ja kiireettömään asumiseen lähellä luontoa ja kaukana kaupunkien vilinästä. Lehti sopii kaikille maalla asuville tai maaseudun rauhaan kaipaaville, jotka pitävät itse tekemisestä ja omaksuvat mielellään uusia ideoita.

Maalla-lehti pyrkii mielenrauhaan arjen kiireiden keskellä. Se kertoo ihmisten valinnoista ja käsittelee luontoa kunnioittavia elämäntapoja. Lehden sivuilta löytyy runsaasti kauniita maalaiskoteja ja idyllejä, joissa unelmista on tehty totta, sekä tavallisten ihmisten tarinoita. Lehdestä löytryy myös erilaisia palstoja, jotka sisältävät hyödyllistä tietoa ja vinkkejä sisustukseen, keittiöön ja puutarhaan.

Jokainen numero sisältää ohjeita itse tekemiseen mm. lähiruoan, käsitöiden, nikkaroinnin ja vanhojen esineiden ja kohteiden kunnostuksen osalta. Lehdestä löytyy ihania keräilykohteita ja talonpoikaisantiikkia. Maalla-lehti on kaikkea sitä, mitä maaseudulla asumiselta odotat. Lehti on ajankohtainen ja nostalginen, innostava, lämmin ja asiantunteva. Se on lukuelämys, joka on aina yhtä kiinnostava ja monipuolinen.

Tilaa lehti

Maalla tarjous

Ohessa parhaat Maalla tarjous ja tilaajalahja -edut.  1. Ei vielä kommentteja. Haluatko lisätä kommentin tästä lehdestä?
(ei julkaista)