Maku


Maku on Suomen suosituimpia ruokalehtiä. Se on täynnä erilaisia ruoka- ja leivontaohjeita niin arkeen kuin juhlaan. Lisäksi lehdestä löytyy paljon mielenkiintoista ruoka-aiheista luettavaa. Lehti sopii kaikille ruoanlaitosta innostuneille kotikokokeille, jotka tahtovat kokeilla uusia reseptejä ja ovat kiinnostuneita sekö kotimaisesta että ulkomaisesta ruokamaailmasta ja sen tapahtumista.

Maku-lehden jokaisessa numerossa on viitisenkymmentä erilaista ruoka- ja leivontareseptiä, jotka ovat ammattilaisten testaamia ja hyväksi toteamia. Ohjeita löytyy niin arjen eri tilanteisiin kuin juhlallisempiinkin tilaisuuksiin. Lisäksi Maku esittelee ruokamaailman tärkeimmät tapahtumat, kertoo parhaista uutuustuotteista ja jokaisen sesongin parhaista raaka-aineista, sekä hyödyntää ne resepteissään.

Maku antaa myös hyviä kattausideoita ja esittelee suomalaisia ruoan tuotannossa mukana olevia ihmisiä ja poimii kiinnostavimmat ruokaideat ja uutiset maailmalta. Maku on monipuolinen ja värikäs ruokalehti, jonka reseptit ovat kaikki kotona kokeiltavissa ja selkeitä. Lehdessä on kiinnostavia artikkeleita ja joka kerta jotain uutta ja viihtyisää luettavaa.

Tilaa lehti

Maku tarjous

Ohessa parhaat Maku tarjous ja tilaajalahja -edut.

Maku-lehdet 5 numeroa + kaupan päälle IvanaHelsinki-keittiösetti

maku-ivanahelsinki-keittiosetti.jpg
Nyt on hyvä tilaisuus tutustua Maku-lehteen. Tilaa heti ja saat 5 numeroa hintaan 21 euroa. Lisäksi saat kaupan päälle IvanaHelsinki-keittiösetin (32)

Lue lisää ja tilaa tästä »

Maku-lehdet 5 numeroa + kaupan päälle Finlayson keittiösetti

maku-keittiosetti.jpg
Nyt on hyvä tilaisuus tutustua Maku-lehteen. Tilaa heti ja saat 5 numeroa hintaan 21 euroa. Lisäksi saat kaupan päälle laadukkaan Finlayson keittiösetin, johon kuuluu keittiöpyyhe ja patakinnas. Maku vie sinut ruoanlaiton ihmeelliseen ja herkulliseen maailmaan. Finlayson keittiösetillä (arvo 14 euroa) touhuat tehokkaasti keittiössä sotkematta.

Lue lisää ja tilaa tästä »

Maku-lehdet 5 numeroa + kaupan päälle keraaminen kokkiveitsi

Säästä 83.00 €
maku-kokkiveitsi.jpg
Nyt on hyvä tilaisuus tutustua Maku-lehteen. Tilaa heti ja saat 5 numeroa hintaan 21 euroa. Lisäksi saat kaupan päälle laadukkaan keraamisen kokkiveitsen.
Maku vie sinut ruoanlaiton ihmeelliseen ja herkulliseen maailmaan. ProChef kokkiveitsellä (arvo 62 euroa) leikkaat mitä tahansa ja loihdit kätevästi suussasulavia herkkuja ruokapöytään.

Vain uusille tilaajille

Lue lisää ja tilaa tästä »

Maku-lehdet 5 numeroa + kaupan päälle Juustokakut-leivontakirja

Säästä 58.00 €
maku-leivontakirja.jpg
Nyt on hyvä tilaisuus tutustua Maku-lehteen. Tilaa heti ja saat 5 numeroa hintaan 21 euroa. Lisäksi saat kaupan päälle hauskan Juustokakut-leivontakirjan.
Maku vie sinut ruoanlaiton ihmeelliseen ja herkulliseen maailmaan. Juustokakut-kirjan (arvo 37 euroa) avulla leivot suussasulavia ja toinen toistaan kauniimpia juustokakkuja, joita kelpaa tarjota vieraille.

Vain uusille tilaajille

Lue lisää ja tilaa tästä »

Maku-lehdet 5 numeroa + kaupan päälle juustosetti

Säästä 63.00 €
maku-juustosetti.jpg
Nyt on hyvä tilaisuus tutustua Maku-lehteen. Tilaa heti ja saat 5 numeroa hintaan 21 euroa. Lisäksi saat kaupan päälle kätevän juustosetin.
Maku vie sinut ruoanlaiton ihmeelliseen ja herkulliseen maailmaan. Juustosetti (arvo 42 euroa) sisältää kätevän juustoveitsen ja leikkuulaudan, joka toimii hyvin myös tarjoilualustana. Tällä juustosetillä loihdit upeita juustotarjottimia.

Vain uusille tilaajille

Lue lisää ja tilaa tästä »  1. Ei vielä kommentteja. Haluatko lisätä kommentin tästä lehdestä?
(ei julkaista)