Koululainen


Koululainen on kaikille 7-12-vuotiaille suunnattu lehti, joka paneutuu kyseisen ikäryhmän maailmaan. Lehti yhdistää kaikenlaiset ihmiset Suomessa ja ulkomailla ja tarjoaa nuorille arvokasta vapaa-ajan tekemistä ja viihdettä joka kuukausi. Koululainen sopii kaikille ikäryhmän edustajille sukupuoleen tai harrastuksiin katsomatta ja kulkee lukijoidensa kanssa niin koulumaailmassa kuin vapaa-ajallakin.

Koululainen tuntee lukijansa ja tietää, mistä puhutaan ja mitä halutaan tehdä. Lehti antaa tukea kouluelämässä ja sen ulkopuolella ja varmistaa, ettei kenelläkään ole koskaan tylsää. Lehti sisältää paljon puuhaa, mielenkiintoisia artikkeleita ja neuvoa antavia palstoja. Nuoret saavat vertaistukea ja löytävät uusia ystäviä ja harrastusmahdollisuuksia.

Koululainen on turvallinen ja kattava luku- ja viihdepaketti kaikille alakouluikäisille lapsille. Se hauskuuttaa ja viihdyttää, tarjoaa kiinnostavia näkökulmia eri asioihin ja neuvoo ja auttaa ongelmissa. Koululaisen parissa ei aika käy pitkäksi, eikä kukaan ole yksin.

Tilaa lehti

Koululainen tarjous

Ohessa parhaat Koululainen tarjous ja tilaajalahja -edut.  1. Ei vielä kommentteja. Haluatko lisätä kommentin tästä lehdestä?
(ei julkaista)