Lemmikki


Lemmikki on eläinaiheinen lehti, joka sopii kaikenikäisille lemmikinomistajille ja eläimistä pitäville. Lehti sisältää runsaasti tietoa ja vinkkejä eläinten omistamiseen ja hankintaan liittyen. Lisäksi lehden sivuilta löytyy paljon eläinaiheista tekemistä ja erilaisia eläinkokemuksia, joista lukijat, erityisesti nuoremmat sellaiset, voivat hakea vertaistukea ja apua.

Lehden lukijat ovat aktiivisesti mukana lehden jokaisessa numerossa. Lukijat suosittelevat mm. erilaisia eläinkerhoja ja -kursseja, joissa oppii hyödyllisiä asioita ja tapaa muita samanhenkisiä lemmikinomistajia. Lehti antaa parhaimmat neuvot eri eläinten hoitamiseen ja auttaa lukijoita pyrkimään tilanteeseen, jossa sekä lemmikki että omistaja voivat hyvin.

Asiantuntijat ovat mukana tekemässä lehteä ja tiedoissa ja neuvoissa pyritään ensisijaisesti huomioimaat nuoret eläintenomistajat. Lemmikki sisältää juttuja niin koirista, kissoista, eri jyrsijöistä, linnuista, kaloista kuin matelijoistakin. Lisäksi Lemmikki-lehti sisältää paljon ympäristöystävällistä ja luontoa kunnioittavaa tietoutta.

Lemmikki on viihdyttävä ja asiantunteva lukupaketti, jonka jokaisessa numerossa on monipuolisesti artikkeleita ja kiinnostavaa tietoa useista eri eläimistä. Lemmikki on jokaisen lemmikinomistajan tietopaketti, apu ja inspiraatio.

Tilaa lehti

Lemmikki tarjous

Ohessa parhaat Lemmikki tarjous ja tilaajalahja -edut.  1. Ei vielä kommentteja. Haluatko lisätä kommentin tästä lehdestä?
(ei julkaista)