Vene


Vene on veneharrastajien ja veneistä kiinnostuneiden oma lehti. Sen tarkoitus on auttaa veneilijöitä saamaan omasta veneestään ja veneharrastuksestaan irti kaikki mahdollinen huvi ja hyöty. Vene-lehti kertoo venemaailman tuoreimmat uutiset ja tapahtumat niin Suomesta kuin muualtakin maailmasta. Vene on monipuolinen tietopaketti, joka myös viihdyttää ja inspiroi.

Vene testaa uusimmat veneet, varusteet ja moottorit ja auttaa lukijaa löytämään parhaat vaihtoehdot. Lehti esittelee ja arvioi eri satamat ja käsittelee veneilyn tärkeimpiä ihmisiä ja ilmiöitä. Vene-lehti tahtoo antaa venelilijälle ideoita uusiin veneellä tehtäviin matkoihin ja kehitettävissä oleviin asioihin. Lehti tarjoaa arvokkaita ja ainutlaatuisia veneilyelämyksiä ympäri vuoden.

Vene-lehti on myös vahvasti ympäristön puolella ja haluaakin pitää lukijansa tietoisina veneilyn ympäristövaikutuksista. Vene opastaa lukijoitaan tekemään tietoisesti kannattavimmat ratkaisut ja näin nauttimaan omasta veneilykokemuksesta mahdollisimman paljon. Vene-lehti on asiantunteva, ajankohtainen ja innostava lehti, jonka jokaisesta numerosta löytyy jotain uutta ja arvokasta.

Tilaa lehti

Vene tarjous

Ohessa parhaat Vene tarjous ja tilaajalahja -edut.  1. Ei vielä kommentteja. Haluatko lisätä kommentin tästä lehdestä?
(ei julkaista)