TV-maailma


TV-maailma on viikottain ilmestyvä kattava paketti television huipputarjontaa. Laajasta lehdestä löytyy runsaasti tietoa lukuisten eri kanavien ohjelmatarjonnasta ja joka viikon kiinnostavimmat tv-ohjelmat ja lähetykset. TV-maailma on helppokäyttöinen ohjelmaopas ja asiantunteva tiedonlähde kaikille tv-viihteen ystäville, jotka tahtovat olla ruudun ääressä oikeaan aikaan.

TV-maailma-lehti pitää huolen siitä, ettei lempiohjelmasi jää vahingossakaan katsomatta. Ohjelmaopas kattaa kaikki suosituimmat kanavat ilmaiskanavista maksukanaviin. TV-opas on kätevyydestään johtuen myös oiva apu silloin, kun ei oikein tiedä, mitä televisiosta haluaisi katsoa. Lisäksi lehti esittelee kiinnostavimmat tv-viihteen ilmiöt ja uutiset ja arvioi uutuussarjat, dokumentit ja elokuvat. Draama- ja komediasarjojen ystäville lehdestä löytyy myös usean suosikkisarjan tapahtumat tiivistettynä.

TV-maailma on viihteen ja ajankohtaisten tv-ohjelmien oma lehti, joka palvelee suomalaista televisionkatsojaa parhaalla mahdollisella tavalla. TV-maailma on avaimesi kiinnostavimpien ohjelmien ja ainutlaatuisen ajanvietteen maailmaan. TV-maailma on joka viikko yhtä monipuolinen ja kattava lukukokemus.

Tilaa lehti

TV-maailma tarjous

Ohessa parhaat TV-maailma tarjous ja tilaajalahja -edut.  1. Ei vielä kommentteja. Haluatko lisätä kommentin tästä lehdestä?
(ei julkaista)