Metsästys ja kalastus


Metsästys ja kalastus on erähenkinen harrastelehti, joka tarjoaa uusinta tietoa ja hyödyllisiä vinkkejä. Lehti seuraa tiiviisti tulossa olevia metsästys- ja kalastuskausia ja sen sisältö rakentuu suurimmaksi osaksi niiden mukaan. Lehti sopii kaikille intohimoisille alan harrastajille ja eränkävijöille ja on hyödyllinen lukukokemus myös aloitteleville.

Metsästys ja kalastus -lehdessä on runsaasti erilaisia käyttökokeita ja testejä, joissa käsitellään uusimmat aseet ja patruunat, kalastusvälineet, pyyntimuodot ja erävarusteet ja vaatteet. Näin lehti pyrkii opastamaan lukijoita oikeiden ja laadukkaimpien tuotteiden valinnassa hinta-laatusuhdetta unohtamatta. Lehdestä löytyy joka kuukausi ajankohtaisia artikkeleita, erätarinoita, vaikuttavia luontokuvia ja suurimpia saaliita.

Metsästys ja kalastus on ajankohtainen ja monipuolinen, sekä asiantunteva ja viihdyttävä. Se on lukijoitaan ensisijaisesti palveleva lukupaketti, jossa keskeistä ovat Suomen luonto ja olosuhteet, sekä kokonaisvaltainen metsästys- ja kalastuskokemus. Lehden parissa viihdyt taatusti joka kuukausi ja saat paljon hyödyllistä tietoa.

Tilaa lehti

Metsästys ja kalastus tarjous

Ohessa parhaat Metsästys ja kalastus tarjous ja tilaajalahja -edut.  1. Ei vielä kommentteja. Haluatko lisätä kommentin tästä lehdestä?
(ei julkaista)