Meidän Mökki


Meidän Mökki on mökkeilyyn keskittyvä erikoislehti. Monipuolisen mökkilehden sivuilta löytyy paljon hyöyllistä tietoa ja ideoita mökin sisustamiseen, laittamiseen ja ylläpitoon. Monille mökki on kuin toinen koti ja Meidän Mökki tietää sen. Lehti sopii kaikille mökin omistajille ja mökkeileville, jotka pitävät rakkaan mökkinsä sisustamisesta ja ehostamisesta.

Meidän Mökki -lehden lukijan mökki voi olla kesämökki tai talvella asuttava, se voi olla pieni tai suuri ja silti lehti tarjoaa paljon erilaisia inspiroivia sisustusvinkkejä ja asiantuntevaa tietoa. Meidän Mökki esittelee suomalaisten mökkejä ja huviloita ja tarjoaa lukijoille valtavasti sisustusideoita, herkullisia mökkeilyyn sopivia ruokaohjeita ja ulkokeittiöiden kattausvinkkejä.

Meidän mökki-lehdessä on myös Hyvät neuvot- osio, joka sisältää käytännön tietoa esimerkiksi mökin vesihuollosta ja energia-asioista. Meidän Mökki on siis kokonaisvaltainen lukupaketti kaikille mökin omistajille ja sen parissa viihtyy kesät talvet. Meidän Mökki on värikäs ja iloinen, ajankohtainen ja avulias lehti, jossa on kaikki, mitä mökkisi tarvitsee.

Tilaa lehti

Meidän Mökki tarjous

Ohessa parhaat Meidän Mökki tarjous ja tilaajalahja -edut.

Meidän mökki -lehti 4 numeroa + Hemtex pussilakanasetti

meidan-mokki-hemtex-pussilakana.jpg
Tilaa nyt Meidän mökki -lehti 4 numeroa vain 19.90 ja saat tilaajalahjaksi kauniin Hemtex pussilakanasetin (arvo 34,95e)

Lue lisää ja tilaa tästä »

Meidän Mökki 5 numeroa + luontovuosikirja kaupan päälle

meidan-mokki-luontokirja.jpg
Meidän Mökki -lehden saa nyt todella edullisesti, 5 numeroa vain 21 euroa. Kannattaa tilata heti, koska kaupan päälle tulee hieno Luontovuosikirja (arvo 40 euroa). Meidän Mökki on erinomainen lehti kaikille mökinomistajille ja muutenkin mökkeilystä kiinnostuneille. Luontokirjasta kelpaa puolestaan katsella upeita kuvia.

Lue lisää ja tilaa tästä »  1. Ei vielä kommentteja. Haluatko lisätä kommentin tästä lehdestä?
(ei julkaista)