Parnasso


Parnasso on kirjallisuuteen erikoistunut lehti, joka esittelee monipuolisesti niin klassikot kuin uutuudetkin. Lehti paneutuu syvällisesti useisiin kirjallisuusaiheisiin ja tarjoaa lukijalle uusia eväitä keskusteluja varten. Lehti antaa ajattelemisen aihetta ja kertoo asiantuntevaa tietoa. Parnasso sopii kaikille kirjallisuuden ystäville.

Parnasso pyrkii olemaan ajankohtainen, mutta on kuitenkin samalla myös ajaton. Artikkelit pureutuvat pintaa syvemmälle ja antavat lukijan ajatuksille tilaa. Lehdestä löytyy toinen toistaan mielenkiintoisempia kolumneja kirjallisuusalan ihmisiltä ja asiantuntijoilta ja tuoreet näkökulmat ja monenlaiset mielipiteet ovat lehden tunnettua sisältöä. Lehdestä voi lukea arvosteluja, jotka ruotivat niin maailmankirjallisuuden klassikot kuin uutuudetkin.

Lehdessä julkaistaan esseitä, jotka paneutuvat kiinostaviin klassikkokirjoihin ja niiden tekijöihin ja runoja ja novelleja, jotka antavat suuntaa siitä, mitä kohti kirjallisuus on menossa. Parnasso on monipuolinen ja kiinnostava kokonaisuus kirjallisuuden trendejä, ilmiöitä, ihmisiä ja tuotoksia. Lehti on jokaisen intohimoisen kirjallisuuden ystävän tärkeintä luettavaa.

Tilaa lehti

Parnasso tarjous

Ohessa parhaat Parnasso tarjous ja tilaajalahja -edut.  1. Ei vielä kommentteja. Haluatko lisätä kommentin tästä lehdestä?
(ei julkaista)