Meidän Talo


Meidän Talo on omakotiasumiseen keskittyvä lehti ja erinomainen tieto- ja ideapaketti kaikille talonomistajille. Meidän Talo pyrkii johdattamaan lukijansa kohti parempaa asumista ja tietää, että omakotitalosta on paljon vastuuta ja työtä. Lehti tahtoo helpottaa lukijoidensa arkea ja auttaa heitä tekemään omasta talostaan parhaan mahdollisen asuintalon ja unelmakodin. Meidän Talo on kaikkien omakotitaloasujien oma lehti.

Meidän Talo esittelee erilaisia asumisen vaihtoehtoja ja kertoo kustannuksista. Lehti käsittelee kaikki omakotitalon ostamiseen liittyvät käytännönasiat ja auttaa pitämään talon kunnossa tulevina vuosina. Omakotitalon on tärkeä säilyttää arvonsa ja Meidän Talo esitteleekin parhaat keinot ja ideat sen toteuttamiseen. Meidän Talo käsittelee myös erikseen kodin eri huoneita ja niiden uudistamista ja tarjoaa monipuolisia sisustusratkaisuja.

Meidän Talo esittelee suomalaisia omakotitaloja ja kertoo, miten iäkkään talon voi kunnostaa vastaamaan nykyajan tarpeita ja vaatimuksia. Omakotitalon omistaminen on hienoa ja Meidän Talo-lehti tahtoo tehdä siitä vieläkin hienompaa. Poimi parhaat ideat ja kullanarvoiset neuvot ja tutustu muiden omakotitalonomistajien kokemuksiin ja arkeen. Tee talostasi unelmiesi koti ja varmista, että se on sellainen vielä vuosienkin päästä.

Tilaa lehti

Meidän Talo tarjous

Ohessa parhaat Meidän Talo tarjous ja tilaajalahja -edut.

Meidän Talo -lehdet 4 numeroa + Remontoijan käsikirja

meidan-talo-remontoijan-kasikirja.jpg
Tilaa nyt Meidän Talo ja saat 4 numeroa hintaan 19,90 euroa. Lisäksi saat kaupan päälle hyödyllisen Remontoijan käsikirjan (arvo 36e)

Lue lisää ja tilaa tästä »

Meidän talo lehdet 5 numeroa + juustosetti kaupan päälle

meidan-talo-juustosetti.jpg
Tilaa nyt Meidän Talo ja saat 5 numeroa hintaan 21 euroa. Lisäksi saat tilaajalahjaksi kätevän juustosetin (arvo 42 euroa). Meidän Talo on avaimesi kodin perusteelliseen remontointiin. Upea juustosetti puolestaan sisältää tyylikkään juustoveitsen, sekä leikkuualustan, jota voit samalla käyttää tarjottimena.

Lue lisää ja tilaa tästä »  1. Ei vielä kommentteja. Haluatko lisätä kommentin tästä lehdestä?
(ei julkaista)