Vauva


Vauva on suosittu odottaville äideille ja vauvaperheille suunnattu lehti. Se tarjoaa paljon hyödyllistä tietoa raskausajasta, synnytyksestä ja vauvan kasvatuksesta. Vauva sopii kaikille perheille, joihin on tulossa vauva tai joissa sellainen jo on. Vauva-lehti elää mukana arjessa, neuvoo ja tukee, sekä jakaa vinkkejä ja esittelee vaikeitakin vauvaperheen elämään liittyviä aiheita.

Vauva-lehti on odottavien äitien ja vauvaperheiden vertaistuki. Se esittelee erilaisten perheiden arkea ja valintoja rehellisellä ja aidolla otteella. Lehti valmentaa synnytykseen ja auttaa arjen alkuun, kun uusi vauva on syntynyt. Vauva-lehti tietää vauva-arjen ihanuuden, mutta myös sen, ettei elämä ole aina pelkkää ruusuilla tanssimista. Lehti auttaa tulevia vanhempia tekemään tarvittavat ostokset vauvaa varten ja vinkkien avulla voi tehdä huomattavia rahallisia säästöjä.

Vauva-lehti on vahvasti ajankohtainen ja sen kanssa on lupa tuntea monia eri tunteita. Se itkettää ja naurattaa, viihdyttää, helpottaa ja neuvoo. Vauva-lehti on joka kerta monipuolinen ja kiinnostava lukuelämys, jonka parissa viihtyy. Vauva-lehti tehdään vahvassa vuorovaikutuksessa lukijoiden kanssa ja se onkin lukijoidensa näköinen lehti.

Tilaa lehti

Vauva tarjous

Ohessa parhaat Vauva tarjous ja tilaajalahja -edut.

Vauva-lehti 6 kk ja kaupan päälle Nalle Puh -huppupyyhe

vauva-nallepuh-huppupyyhe.jpg
Tilaa nyt Vauva-lehti ja saat 6 kk lehdet huikeaan hintaan vain 29,50. Lisäksi saat kaupan päälle Nalle Puh -huppupyyhkeen (arvo 20,00)

Lue lisää ja tilaa tästä »

Vauva-lehti 6 kk ja kaupan päälle Autolokerikko ja Pupu-uniriepu TAI 1 kk lisälehdet

vauva-uniriepu-reppu.jpg
Tilaa nyt Vauva-lehti ja saat 6 kk lehdet huikeaan hintaan vain 29,50. Lisäksi saat kaupan päälle autolokerikon ja Pupu-unirievun (arvo 40,00) tai kuukauden lisälehdet

Lue lisää ja tilaa tästä »

Vauva-lehti 6 kk ja kaupan päälle Tovi-hoitolaukku

vauva-tovi-hoitolaukku.jpg
Tilaa nyt Vauva-lehti ja saat 6 kk lehdet huikeaan hintaan vain 28,50 euroa. Lisäksi saat kaupan päälle Tovi-hoitolaukun (arvo 69e) TAI kaksi lisänumeroa

Lue lisää ja tilaa tästä »

Vauva-lehti 6 numeroa ja kaupan päälle valokuvakehys

vauva-kehys.jpg
Tilaa nyt Vauva-lehti ja saat sen huikeaan hintaan vain 29,90 euroa 6 numeroa. Lisäksi saat tilaajalahjana Family-valokuvakehyksen, jonka arvo on 24 euroa.

Lue lisää ja tilaa tästä »

Vauva-lehti 6 numeroa ja kaupan päälle pussilakanasetti

vauva-lakanat.jpg
Tilaa nyt Vauva-lehti ja saat sen huikeaan hintaan vain 29,90 euroa 6 numeroa. Lisäksi saat tilaajalahjana Nalle puh -pussilakanasetin, jonka arvo on 25 euroa.

Lue lisää ja tilaa tästä »

Vauva-lehti 6 numeroa ja kaupan päälle unipussi ja uniriepu

vauva-unipussi-riepu.jpg
Tilaa nyt Vauva-lehti ja saat sen huikeaan hintaan vain 29,90 euroa 6 numeroa. Lisäksi saat tilaajalahjana unipussin ja Dumbo-unirievun. Lahjan arvo on yhteensä 57 euroa.

Lue lisää ja tilaa tästä »

Vauva-lehdet 6 kk + tilaajalahjaksi hoitolaukku, potkupukusetti tai Nalle Puh -lakanat

Säästä 62.00 €
vauva-hoitolaukku-potkupuvut-lakanat.jpg
Tilaa kaikkien vauvaperheiden oma lehti Vauva ja saat 6 kuukauden lehdet hintaan 27 euroa. Lisäksi voit valita itsellesi tilaajalahjaksi joko hoitolaukun (arvo 35 euroa), potkupukusetin (arvo 30 euroa) tai Nalle Puh -lakanat (arvo 25 euroa).
Kätevässä hoitolaukussa kuljetat helposti tavaroita ja voit kiinnittää sen vaunuihin. Suloiset potkupuvut ovat laadukasta materiaalia ja takaavat pienokaisesi viihtyvyyden. Nalle Puh-aiheisissa lakanoissa kuka tahansa vauva nukahtaa saman tien.

Lue lisää ja tilaa tästä »  1. Ei vielä kommentteja. Haluatko lisätä kommentin tästä lehdestä?
(ei julkaista)