Trendi


Trendi on yksi Suomen suosituimmista muotilehdistä. Se on 20-30-vuotiaiden naisten elämäntilanteisiin ja asenteisiin keskittyvä edelläkävijä, jonka jokaisesta numerosta löytyy jotain uutta ja viihdyttävää. Lehti sopii kaikille ikäryhmän edustajille, jotka ovat kiinnostuneita muodista ja kauneudesta ja lukevat mielellään aiheista, jotka koskettavat heidän elämäänsä.

Trendi on rohkea ja räväkkä muodin ja kauneuden sanansaattaja, joka kertoo kuukausittain kuumimmat uutuudet ja tärkeimmät muotimaailman uutiset. Trendi käsittelee myös muita aiheita, kuten matkailua, ravintolakulttuuria, sisustusta, kokkailua ja lukuisia yhteiskunnallisia aiheita. Trendi ei pelkää tarttua vakaviinkin aiheisiin ja herättää keskustelua. Trendi tahtoo olla nuorten naisten ääni ja tuoda esille heille tärkeät ja kiinnostavat asiat.

Trendi on monipuolinen lukupaketti, joka ilahduttaa, saa ajattelemaan, neuvoo ja antaa ideoita oman elämän eri tilanteisiin ja oman tyylin luomiseen. Trendin parissa viihtyy pidemmänkin aikaa ja jokainen numero on ainutlaatuinen ja säväyttävä lukukokemus.

Tilaa lehti

Trendi tarjous

Ohessa parhaat Trendi tarjous ja tilaajalahja -edut.

Trendi 4 nroa + meikkisutisetti

trendi-meikkisivellinsetti.jpg
Tilaa nyt uudistunut Trendi ja saat 4 numeroa hintaan 19,90. Lisäksi saat kaupan päälle meikkisivellinsetin

Lue lisää ja tilaa tästä »

Trendi 4 nroa + Lumene-kosmetiikkasetti

trendi-lumene-meikkisetti.jpg
Tilaa nyt uudistunut Trendi ja saat 4 numeroa hintaan 19,90. Lisäksi saat kaupan päälle Lumenen kosmetiikkasetin

Lue lisää ja tilaa tästä »

Trendi-lehti 5 nroa + kaupan päälle kosmetiikkaa tai meikkejä

Tilaa nyt Trendi-lehti 5 nroa 19,90 ja saat valinnaisen tilaajalahjan: Make Up Store -kosmetiikkasetti, arvo 40 €. tai Max Factor ripsiväri ja huulikiilto, arvo 29,90 €

Lue lisää ja tilaa tästä »

Trendi 5 nroa + kaupan päälle kosmetiikkaa

trendi-kosmetiikka.jpg
Trendi 5 numeroa 19.90 € + tilaalahjaksi Make Up Storen kosmetikkaa.

Lue lisää ja tilaa tästä »

Trendi 5 numeroa + kaupan päälle Dr.Hauschka-voiteet

trendi-voiteet.jpg
Jos tilaat nyt Trendi-lehden, saat 5 numeroa edullisesti vain 19,90 euroa. Lisäksi saat kaupan päälle Dr.Hauschka-voiteita (arvo 48,95 euroa). Trendi on muodin ja kauneuden lehti, joka tarjoaa joka kuukausi parhaat muotivinkit ja inspiraatiota pukeutumiseen. Voideapakettiin kuuluvat laadukkaat päivä- ja puhdistusvoide, jotka tekevät taianomaisen hyvää ihollesi.

Lue lisää ja tilaa tästä »

Trendi 5 numeroa + kaupan päälle Lumenen kosmetiikkaa

trendi-kosmetiikkaa.jpg
Jos tilaat nyt Trendi-lehden, saat 5 numeroa edullisesti vain 19,90 euroa. Lisäksi saat kaupan päälle Lumene-kosmetiikkaa (arvo 39 euroa). Trendi on muodin ja kauneuden lehti, joka tarjoaa joka kuukausi parhaat muotivinkit ja inspiraatiota pukeutumiseen. Kosmetiikkasettiin kuuluu laadukkaita Lumenen silmämeikkejä, joilla luot raikkaan arkityylin.

Lue lisää ja tilaa tästä »

Trendi 5 numeroa + kaupan päälle clutch-lompakko

trendi-lompakko.jpg
Jos tilaat nyt Trendi-lehden, saat 5 numeroa edullisesti vain 19,90 euroa. Lisäksi saat kaupan päälle tyylikkään clutch-tyylisen lompakon (arvo 57 euroa). Trendi on muodin ja kauneuden lehti, joka tarjoaa joka kuukausi parhaat muotivinkit ja inspiraatiota pukeutumiseen. Tyylikäs lompakko muuntautuu moneksi. Voit säilyttää siellä rahat ja kortit tai käyttää sitä clutch-tyyppisenä iltalaukkuna.

Lue lisää ja tilaa tästä »

Trendi 5 numeroa + kaupan päälle IvanaHelsinki iltalaukku

trendi-ivana-iltalaukku.jpg
Jos tilaat nyt Trendi-lehden, saat 5 numeroa edullisesti vain 19,90 euroa. Lisäksi saat kaupan päälle kauniin IvanaHelsinki-iltalaukun (arvo 79 euroa). Trendi on muodin ja kauneuden lehti, joka tarjoaa joka kuukausi parhaat muotivinkit ja inspiraatiota pukeutumiseen. IvanaHelsinki iltalaukku on ihanan tyttömäinen ja sopii loistavasti mihin tahansa asuun.

Lue lisää ja tilaa tästä »

Trendi-lehdet 5 numeroa + tilaajalahjaksi IvanaHelsinki iltalaukku

Säästä 98.90 €
trendi-iltalaukku.jpg
Nyt on oiva tilaisuus tutustua Trendi-lehteen. Tilaa 5 lehteä vain 19,90 eurolla. Saat lisäksi tilaajalahjaksi muodikkaan IvanaHelsinki iltalaukun.
Trendi on muodin ja kauneuden lehti, joka tuo kotiisi joka kuukausi parhaat muotivinkit ja tarjoaa inspiraatiota pukeutumiseen. IvanaHelsinki iltalaukku on trendikäs ja tyttömäinen ja sopii loistavasti asuun kuin asuun. Lahjan arvo on 79 euroa.

Lue lisää ja tilaa tästä »

Trendi-lehdet 5 numeroa + tilaajalahjaksi Lumene kosmetiikkaa.

Säästä 62.40 €
trendi-lumene-herkalle-iholle.jpg
Nyt on oiva tilaisuus tutustua Trendi-lehteen. Tilaa 5 lehteä vain 19,90 eurolla. Saat lisäksi tilaajalahjaksi laadukkaita Lumenen kosmetiikkatuotteita.
Trendi on muodin ja kauneuden lehti, joka tuo kotiisi joka kuukausi parhaat muotivinkit ja tarjoaa inspiraatiota pukeutumiseen. Lumenen meikeillä loihdit raikkaan ja kevyen tyylin. Herkälle iholle tarkoitetut tuotteet hoitavat ja kohtelevat ihoasi hellävaraisesti. Lahjan arvo on 42,50 euroa.

Lue lisää ja tilaa tästä »

Trendi-lehdet 5 numeroa + tilaajalahjaksi Dr. Hauschka kosmetiikkatuotteita

Säästä 68.85 €
trendi-dr-hauschka-kosmetiikka.jpg
Nyt on oiva tilaisuus tutustua Trendi-lehteen. Tilaa 5 lehteä vain 19,90 eurolla. Saat lisäksi tilaajalahjaksi laadukkaita Dr. Hauschka kosmetiikkatuotteita.
Trendi on muodin ja kauneuden lehti, joka tuo kotiisi joka kuukausi parhaat muotivinkit ja tarjoaa inspiraatiota pukeutumiseen. Dr. Hauschka kosmetiikkatuotteet hellivät ja hoitavat ihoasi luonnollisella tavalla. Lahjan arvo on 48,95 euroa.

Vain uusille tilaajille

Lue lisää ja tilaa tästä »

Trendi-lehdet 5 numeroa + tilaajalahjaksi Lumene kosmetiikkatuotteita

Säästä 61.60 €
trendi-kosmetiikkasetti.jpg
Nyt on oiva tilaisuus tutustua Trendi-lehteen. Tilaa 5 lehteä vain 19,90 eurolla. Saat lisäksi tilaajalahjaksi Lumene kosmetiikkatuotteita.
Trendi on muodin ja kauneuden lehti, joka tuo kotiisi joka kuukausi parhaat muotivinkit ja tarjoaa inspiraatiota pukeutumiseen. Lumenen laadukkailla ja raikkailla meikeillä luot kevyen arkimeikin ja tyylikkään juhlameikin helposti. Lahjan arvo on 41,70 euroa.

Vain uusille tilaajille

Lue lisää ja tilaa tästä »

Trendi-lehdet 5 numeroa + tilaajalahjaksi IvanaHelsinki kosmetiikkalaukku

Säästä 57.90 €
trendi-kosmetiikkalaukku.jpg
Nyt on oiva tilaisuus tutustua Trendi-lehteen. Tilaa 5 lehteä vain 19,90 eurolla. Saat lisäksi tilaajalahjaksi tyylikkään IvanaHelsinki kosmetiikkalaukun.
Trendi on muodin ja kauneuden lehti, joka tuo kotiisi joka kuukausi parhaat muotivinkit ja tarjoaa inspiraatiota pukeutumiseen. IvanaHelsinki kosmetiikkalaukku on raikkaan värinen ja sinne mahtuvat kätevästi kaikki tarvitsemasi kosmetiikkatuotteet. Lahjan arvo on 38 euroa.

Lue lisää ja tilaa tästä »  1. Ei vielä kommentteja. Haluatko lisätä kommentin tästä lehdestä?
(ei julkaista)