Moda


Moda on käsityölehti, joka innostaa niin aloittelijoita kuin kokeneempiakin ompelijoita kokeilemaan ja luomaan uutta. Moda on muodikas ja moderni käsityön ystäville suunnattu lehti, jonka jokaisessa numerossa on toinen toistaan mielenkiintoisempia ja kauniimpia ohjeita. Lehti sopii kaikille käsityöstä kiinnostuneille ompelijoille ja neulojille.

Moda on keskittynyt erityisesti erilaisiin neulemalleihin, joiden lisäksi lehden sivuilta löytyy erilaisia omelumalleja. Yhteensä erilaisia malleja ja ohjeita on 400 vuosittain. Kaavoissa on otettu huomioon suomalaisten naisten suosima muoti. Lehti sisältää myös kiinnostavia juttuja sisustuksesta, virkkauksesta, kudonnasta ja kirjonnasta, mikä tekee siitä monipuolisen ja aina yhtä inssiroivan lukupaketin.

Moda ei katso ikää, sillä käsityöstä innostuvat kaikenikäiset. Moda-lehdestä jokainen löytää helposti omat suosikkiohjeensa ja voi niiden avulla luoda uusia ja ihania vaatteita ja muita tekstiilejä. Moda on raikas ja lämmin kokonaisuus käsitöitä, muotia ja lifestylea.

Tilaa lehti

Moda tarjous

Ohessa parhaat Moda tarjous ja tilaajalahja -edut.  1. Ei vielä kommentteja. Haluatko lisätä kommentin tästä lehdestä?
(ei julkaista)