TM Rakennusmaailma


TM Rakennusmaailma on rakentamiseen ja remontointiin erikoistunut lehti. Se sopii kaikille itse kotiaan rakentaville ja remontoiville tai muuten vain alasta kiinnostuneille. Lehti inspiroi toteuttamaan erilaisia rakennusratkaisuja ja opastaa ongelmatilanteissa. TM Rakennusmaailma rakentaa ja remontoi lukijoidensa kanssa jokaisen unelmakodin.

TM Rakennusmaailma sisältää runsaasti erilaisia testejä ja vertailuja, jotka ovat lehden erikoisuus. Testeissä on mukana erilaisia rakennusmateriaaleja, työkaluja, koneita ja palveluja. Lehti pyrkii auttamaan kuluttajaa löytämään itselleen sopivimmat ja edullisimman vaihtoehdot, jotka takaavat parhaan mahdollisen lopputuloksen, kestävyyden ja miellyttävän ulkonäön.

Lehti tehdään yhteistyössä alan asiantuntijoiden kanssa, mikä takaa asiantuntevaa ja aina ajankohtaista rakennusalan tietoa. Lehti pyrkii myös viihdyttämään ja inspiroimaan lukijoitaan ja se onkin joka kerta monipuolinen ja raikas lukukokemus. TM Rakennusmaailma -lehdestä löydät kaiken, mitä kotisi remontoimiseen tarvitset ja vielä paljon enemmän.

Tilaa lehti

TM Rakennusmaailma tarjous

Ohessa parhaat TM Rakennusmaailma tarjous ja tilaajalahja -edut.  1. Ei vielä kommentteja. Haluatko lisätä kommentin tästä lehdestä?
(ei julkaista)