Olivia


Olivia on naistenlehti, joka tarjoaa jokaisessa numerossaan monipuolisen paketin lifestyle-, muoti- ja ruoka-aiheisia artikkeleita. Olivia keskittyy ajankohtaisiin aiheisiin ja tekee lehteä nimenomaan lukijoilleen käsittelemällä asioita, jotka ovat tärkeitä heille. Olivian tavoite on kyetä vastaamaan lukijoiden kysymyksiin, liittyivät ne sitten uraan, parisuhteeseen, muotiin, ruoanlaittoon tai mihin tahansa muuhun.

Olivia-lehti pyrkii toimimaan oppaana jokaisen naisen elämässä. Lehti kertoo, minkälaiset vaatteet ovat muodissa juuri nyt, miten voi valita itselleen parhaiten sopivat meikkisävyt, millaista ruokaa voi tarjota päivälliskutsujen vieraille ja miten selvitä töiden ja arjen tuomista haasteista. Lehti on kannustava ja rehellinen ja samalla hauska ja viihdyttävä.

Olivian artikkeleissa esiintyvät kaikkien tuntemat julkisuuden henkilöt, jotka antavat kasvot lehden lukijoita askarruttaville asioille. Lehdessä on myös artikkeleita, joiden päähenkilöinä ovat tavalliset ihmiset ja heidän elämäntarinansa toimivat rohkaisevana esimerkkinä kaikille muille.

Olivia on monipuolinen yhdistelmä jokaisen naisen elämään mahtuvia aiheita ja kiinnostavia ilmiöitä ja ihmisiä. Lehti viihdyttää, hauskuuttaa ja opastaa.

Tilaa lehti

Olivia tarjous

Ohessa parhaat Olivia tarjous ja tilaajalahja -edut.

Olivia-lehdet 5kk + tilaajalahjaksi Ivana Helsingin Bambi-kosmetiikkalaukku, arvo 39,00 € ja FACE Stockholm ihon- ja hiustenhoitosetti, arvo 39,90 €

olivia-stockholm-ivana.jpg
Tutustu nyt Olivia-lehteen ja saat 5 kuukauden lehdet kotiisi hintaan 19,90. Saat kaupan päälle Ivana Helsingin Bambi-kosmetiikkalaukun, arvo 39,00 € ja FACE Stockholm ihon- ja hiustenhoitosetin, arvo 39,90 €

Lue lisää ja tilaa tästä »

Olivia-lehdet 5kk + tilaajalahjaksi L´Occitane-tuotepaketti, arvo 35,00 € ja tilava olkalaukku, arvo 29,90 €

olivia-occitane-laukku.jpg
Tutustu nyt Olivia-lehteen ja saat 5 kuukauden lehdet kotiisi hintaan 19,90. Saat kaupan päälle L´Occitane-tuotepaketin, arvo 35,00 € ja tilavan olkalaukun, arvo 29,90 €

Lue lisää ja tilaa tästä »

Olivia-lehdet 5kk + tilaajalahjaksi CityShoppari mobiilikortin ja Ivana Helsingin Bambi-kosmetiikkalaukun tai Aarikan putkikassin

olivia-aarikka.jpg
Tutustu nyt Olivia-lehteen ja saat 5 kuukauden lehdet kotiisi hintaan 19,90. Saat kaupan päälle CityShoppari mobiilikortin tälle vuodelle (24e) ja Ivana Helsingin Bambi-kosmetiikkalaukun (39e) tai Aarikan putkikassin (59e)

Lue lisää ja tilaa tästä »

Olivia-lehdet 5kk + IvanaHelsinki Tiira-laukku tilaajalahjaksi

olivia-ketjulaukku.jpg
Tutustu nyt Olivia-lehteen ja saat 5 kuukauden lehdet kotiisi hintaan 19,90. Saat kaupan päälle upean IvanaHelsinki Tiira-kuosisen ketjulaukun (arvo 49 euroa). Ihana Tiira-laukku kelpaa asusteeksi juhliin ja tuo mukavaa pientä luksusta myös arkeen.

Lue lisää ja tilaa tästä »

Olivia-lehdet 5kk + Lumenen kosmetiikaa tilaajalahjaksi

olivia-kosmetiikkasetti.jpg
Tutustu nyt Olivia-lehteen ja saat 5 kuukauden lehdet kotiisi hintaan 19,90. Saat kaupan päälle upean Lumene-tuotepaketin (arvo 44 euroa). Lumene-tuotepaketti sisältää laadukkaita Lumenen meikkejä, joilla piristät päivääsi.

Lue lisää ja tilaa tästä »

Olivia-lehti 5 kk + Face Stockholm -setti

olivia-face-stockholm.jpg
Nyt on oiva tilaisuus tutustua Olivia-lehteen, sillä saat 5 kuukauden lehdet vain hintaan 19,90. Lisäksi saat kaupan päälle laadukkaan Face Stockholm ihon- ja hiustenhoitosetin, jonka arvo on 39,90. Hoitosettiin kuuluu laadukkaita suihkutuotteita ja voiteita.

Lue lisää ja tilaa tästä »

Olivia-lehdet 5kk + IvanaHelsinki-laukku ja Design-passi kaupan päälle

Säästä 98.90 €
olivia-ivanahelsinki-laukku.jpg
Tutustu nyt Olivia-lehteen ja saat 5 kuukauden lehdet kotiisi hintaan 19,90. Saat kaupan päälle IvanaHelsinki-laukun (arvo 59 euroa) ja Design-passin (arvo 20 euroa).
IvanaHelsinki Indian Summer-iltalaukku on näyttävä lisä asuun kuin asuun. Design-passi on henkilökohtainen pääsylippusi suomalaisen suunnittelun maailmaan ja tarjoaa sinulle mahtavia etuja.

Lue lisää ja tilaa tästä »

Olivia-lehdet 5kk + Lumene-tuotepaketti ja Design-passi kaupan päälle

Säästä 83.90 €
olivia-lumene-tuotepaketti.jpg
Tutustu nyt Olivia-lehteen ja saat 5 kuukauden lehdet kotiisi hintaan 19,90. Saat kaupan päälle upean Lumene-tuotepaketin (arvo 44 euroa) ja Desgin-passin (arvo 20 euroa).
Lumene-tuotepaketti sisältää laadukkaita Lumenen meikkejä, joilla piristät päivääsi. Design-passi on henkilökohtainen pääsylippusi suomalaisen suunnittelun maailmaan ja tarjoaa sinulle mahtavia etuja.

Lue lisää ja tilaa tästä »  1. Ei vielä kommentteja. Haluatko lisätä kommentin tästä lehdestä?
(ei julkaista)