SuperRistikot & Sudokut


SuperRistikot & Sudokut on kaikkien intohimoisten ristikonratkojien ja sudokuntekijöiden lehti. Lehti sisältää runsaasti erilaisia tehtäviä moneen makuun ja niiden parissa saa helposti ajan kulumaan. Lehden tehtävät ovat eri tasoisia, joten ratkottavaa riittää kaikille ja eri-ikäisille. SuperRistikot & Sudokut on saanut kiitosta monipuolisesta ja vaihtelevasta tehtävävalikoimastaan.

Jokainen lehden numero sisältää noin 65 erilaista tehtävää. Joukossa on perinteisiä sana-ja kuvaristikoita, japanilaisia ristikoita, kryptoja, vokaduja, erilaisia sanatehtäviä, tavuristikoita ja sudokuja. Haastetta riittää, varsinkin sivun kokoisessa mastodonttisudokussa, joka on mukana jokaisessa lehden numerossa.

SuperRistikot & Sudokut on oiva tapa rentoutua ja tarjota samalla aivoille jotain tekemistä. Lehden tehtävät viihdyttävät, sivistävät ja opettavat. Runsaasta kirjosta jokainen löytää helposti omat suosikkinsa ja tehtävät eivät äkkiä kesken lopu. SuperRistikot & Sudokut on jokaisen puuhastelijan ehdoton valinta.

Tilaa lehti

SuperRistikot & Sudokut tarjous

Ohessa parhaat SuperRistikot & Sudokut tarjous ja tilaajalahja -edut.  1. Ei vielä kommentteja. Haluatko lisätä kommentin tästä lehdestä?
(ei julkaista)