Prinsessa


Prinsessa-lehti on kaikkien pienten tyttöjen suosikkilehti. Lehden sivuilla ovat mukana kaikki rakastetut Disneyn prinsessat, jotka esiintyvät kiinnostavissa kuvakertomuksissa. Lehdestä löytyy myös paljon puuhaa oman elämänsä pikku prinsessoille. Askarteluohjeet, kivat puuhatehtävät ja vaihtuvat palkinnot ovat vain osa siitä, mitä Prinsessa tarjoaa.

Prinsessa on iloinen ja viihdyttävä lehti, joka on suunniteltu vastaamaan kohderyhmänsä tarpeita. Prinsessa-aiheiset tarinat, askarteluvinkit ja hauskat puuhatehtävät saavat jokaisen tytön viihtymään. Lehdessä on liitteenä Disneyn prinsessat -aiheisia julisteita, joilla voi koristella oman huoneen seinät ja lisäksi lehdessä on joka kerta mukana ihana yllätyslahja, joka tuo mukavan lisän lapsen omiin prinsessaleikkeihin.

Prinsessa-lehti antaa jokaiselle tytölle mahdolliseen olla myös itse osana lehden tekemistä. Jokainen voi lähettää lehteen omia kuvia ja piirrustuksia ja olla näin osa Prinsessa-lehden ilmettä. Lehden sisältö on monipuolista ja vaihtuvaa ja tarjoaa joka kuukausi uutta tekemistä ja uusia, viihdyttäviä prinsessatarinoita, sekä hauskoja ja värikkäitä kuvituksia.

Tilaa lehti

Prinsessa tarjous

Ohessa parhaat Prinsessa tarjous ja tilaajalahja -edut.

Prinsessa-lehti 6 kk + Frozen-kerhoreppu

prinsessa-frozen-reppu.jpg
Tutustu nyt uudistuneeseen Prinsessa-lehteen: Prinsessa-lehti on yhdistynyt Frozen-lehden kanssa. Vuoden tilaus koostuu 4 Frozen-lehdestä ja 8 Prinsessa-lehdestä. Prinsessa-lehti nyt 6 kk hintaan 29,00. Lisäksi saat tilaajalahjaksi Frozen-kerhorepun (arvo 20,00)

Lue lisää ja tilaa tästä »

Prinsessa-lehti 6 kk + Teatterin taikaa -puuhapaketti

prinsessa-teatterin-taikaa-puuhapaketti.jpg
Tutustu nyt uudistuneeseen Prinsessa-lehteen: Prinsessa-lehti on yhdistynyt Frozen-lehden kanssa. Vuoden tilaus koostuu 4 Frozen-lehdestä ja 8 Prinsessa-lehdestä. Prinsessa-lehti nyt 6 kk hintaan 29,00. Lisäksi saat tilaajalahjaksi Teatterin taikaa -puuhapaketin (arvo 22,90).

Lue lisää ja tilaa tästä »

Prinsessa-lehti 6 kk + Teatterin taikaa -puuhapaketti

prinsessa-teatterin-taikaa-puuhapaketti.jpg
Tilaa nyt Prinsessa-lehti ja saat 6 kk lehdet hintaan 29,00. Lisäksi saat tilaajalahjaksi Teatterin taikaa -puuhapaketin (arvo 22,90)

Lue lisää ja tilaa tästä »

Prinsessa-lehti 6 kk + Prinsessat-fleecepeitto

prinsessa-prinsessat-fleecepeitto.jpg
Tilaa nyt Prinsessa-lehti ja saat 6 kk lehdet hintaan 29,00. Lisäksi saat tilaajalahjaksi Prinsessat-fleecepeiton (arvo 25,00)

Lue lisää ja tilaa tästä »

Prinsessa-lehti 6 kk + kaupan päälle fleecepeitto tai Säihkyvät prinsessat -kirja

prinsessa-fleece-kirja.jpg
Tilaa nyt Prinsessa-lehti ja saat 6 kk lehdet hintaan 24,90. Lisäksi saat tilaajalahjaksi joko fleece-peiton (arvo 25e) tai Säihkyvät prinsessat -kirjan (arvo 19,90e)

Lue lisää ja tilaa tästä »

Prinsessa lehdet 7 kk + prinsessa-reppu kaupan päälle

prinsessa-reppu.jpg
Tilaa nyt 7 kk Prinsessa-lehdet hintaan 25,90. Saat tilaajalahjana Tuhkimo ja Tähkäpää -repun (arvo 25 euroa).

Lue lisää ja tilaa tästä »

Prinsessa lehdet 7 kk + kaksi prinsessa-kirjaa kaupan päälle

prinsessa-kirjat.jpg
Tilaa nyt 7 kuukauden Prinsessa-lehdet hintaan 25,90. Tilaajalahjaksi saat kaksi upeaa prinsessa-aiheista kirjaa: Haaveiden Prinsessat ja Unelmien prinsessat (arvo yhteensä 39,80 euroa).

Lue lisää ja tilaa tästä »

Prinsessa-lehdet 7 kk + Prinsessat pussilakanasetti kaupan päälle

Säästä 50.90 €
Tutustu nyt kaikkien pienten tyttöjen suosikkiin Prinsessa-lehteen ja tilaa 7 kuukauden lehdet hintaan 25,90. Lisäksi saat tilaajalahjana Prinsessat pussilakanasetin (arvo 25 euroa).
Prinsessa-lehti ihastuttaa tyttöjä joka numerossa. Joka lehden mukana tulee kiva prinsessamainen yllätyslahja. Prinsessat pussilakanoissa kelpaa jokaisen pikkuprinsessan nukkua.

Lue lisää ja tilaa tästä »  1. Ei vielä kommentteja. Haluatko lisätä kommentin tästä lehdestä?
(ei julkaista)