Rumba


Rumba on rock- ja popmusiikin erikoislehti, varsinainen sanansaattaja. Rumbasta löytyy paljon musiikkimaailman uutisia, tuoreimmat bändit, uusimmat levyjulkistukset ja syväluotaavia haastatteluja musiikkimaailman kuumimmilta nimiltä. Ajankohtaiset ja kiinnostavat musiikkiaiheet, sekä monipuolinen katsaus artisteihin ja tapahtumiin ovat Rumban heiniä.

Jos haluat pysyä kärryillä siitä, mitä musiikkimaailmassa tapahtuu, Rumba on oikea lehti juuri sinulle. Lehdestä löytyy monipuolinen kattaus artistiesittelyjä ja haastatteluja, sekä tietoa tulevista keikoista ja festareista. Rumba pyrkii pois viime vuosina suosiossa olleesta pikauutisoinnista ja haluaa välittää lukijoilleen artikkeleja, joissa intohimo musiikkiin näkyy. Lehti on täynnä asiaa, mutta viihteellisyydestä ei myöskään ole tingitty.

Rumba ei suinkaan tarjoa herkkuja vain tämän hetken uusista nimistä kiinnostuneille, vaan tasaiset katsaukset menneiden vuosikymmenten suosikkiartisteihin ovat myös osa lehden monipuolista ja vaihtuvaa sisältöä. Rumban artikkelit ottavat esiin myös yleisesti musiikkiin liittyviä aiheita, joihin olet kipeästi kaivannut asiantuntevaa ja tuoretta näkökulmaa.

Lehti keskittyy sekä kotimaisiin että ulkomaisiin musiikkiuutisiin ja artisteihin, joten luettava ja kiinnostavat aiheet eivät lopu kesken. Rumba on musiikin ystävän ehdoton lehtivalinta.

Tilaa lehti

Rumba tarjous

Ohessa parhaat Rumba tarjous ja tilaajalahja -edut.  1. Ei vielä kommentteja. Haluatko lisätä kommentin tästä lehdestä?
(ei julkaista)