Suuri Käsityö


Suuri Käsityö on kaikkien käsitöistä ja ködentaidoista kiinnostuneiden oma lehti. Se sisältää inspiroivia artikkeleita ja kösityöohjeita. Käsityöinnostus ei katso ikää, joten lehti sopii kaikille. Suuri Käsityö on ajankohtainen ja monipuolinen paketti, jonka parissa aika kuluu mukavasti.

Suuri Käsityö tarjoaa lukijoilleen lukuisia erilaisia neule-, ompelu-, sisustus-, ja askartelumallia ja ohjeita. Lehden sisällön monimuotoisuuden ansiosta kaikki käsitöiden harrastajat voivat löytää itselleen hyödyllisiä vinkkejä. Lehti on trendikäs, värikäs ja tyylikäs kokonaisuus, joka viehättää kerta toisensa jälkeen.

Lukijalle tarjoaan huippumuotia eri designerkaavojen ja catwalkilta saatujen ideoiden muodossa. Tuloksena syntyy yksilöllisiä, jokaisen itsensä näköisiä käsitöitä. Lehti käsittelee ajankohtaisia teemoja, kuten kierrätysmuotia ja antaa uusia ideoita yhä mielikuvituksellisempien luomusten tekoon.

Suuri Käsityö on käsityön ykkösopas ja sanansaattaja. Lehti kulkee ajan hermoilla, mutta silti sen voi säilöä ja palata siihen yhä uudelleen. Suuri Käsityö on kaikkea, mitä käsityöharrastuksesi tarvitsee.

Tilaa lehti

Suuri Käsityö tarjous

Ohessa parhaat Suuri Käsityö tarjous ja tilaajalahja -edut.

Suuri Käsityö 5 kk + kaupan päälle käsityösetti

suuri-kasityo-kasityosetti.jpg
Tilaa nyt Suuri Käsityö ja saat 5 kuukauden edestä luettavaa hintaan 28,90e. Lisäksi saat kaupan päälle käsityösetin (arvo 35e)

Lue lisää ja tilaa tästä »

Suuri Käsityö 5 kk + kaupan päälle Rakas Villasukka -kirja

suuri-kasityo-rakas-villasukka.jpg
Tilaa nyt Suuri Käsityö ja saat 5 kuukauden edestä luettavaa hintaan 28,90e. Lisäksi saat kaupan päälle Rakas Villasukka -kirjan (arvo 29,90e)

Lue lisää ja tilaa tästä »

Suuri Käsityö 4 kk + kaupan päälle bambupuikot

suuri-kasityo-bambupuikot.jpg
Tilaa nyt 4 kuukauden Suuri Käsityö-lehdet vain hintaan 27,90. Lisäksi saat tilaajalahjaksi bambupuikot (arvo 20 euroa).

Lue lisää ja tilaa tästä »

Suuri Käsityö 4 kk + kaupan päälle Finlaysonin kangaskori

suuri-kasityo-kori.jpg
Tilaa nyt 4 kuukauden Suuri Käsityö-lehdet vain hintaan 27,90. Lisäksi saat tilaajalahjaksi Finlaysonin Kaulaketju-kangaskorin (arvo 25 euroa).

Lue lisää ja tilaa tästä »

Suuri Käsityö 4 kk + kaupan päälle kirja ja saksisetti

suuri-kasityo-kirja-sakset.jpg
Tilaa nyt 4 kuukauden Suuri Käsityö-lehdet vain hintaan 27,90. Lisäksi saat tilaajalahjaksi Ompele, saumaa ja sovita -kirjan, sekä saksisetin (arvo yhteensä 65 euroa).

Lue lisää ja tilaa tästä »

Suuri Käsityö 4 kk lehdet + kaupan päälle bambupuikot, poimushaali ja helminauha tai Viipaloitu villatakki -kirja

Säästä 117.90 €
suuri-kasityo-puikot-shaali-kirja.jpg
Tutustu nyt Suuri Käsityö-lehteen ja saat 4 kuukauden lehdet vain 27,90 eurolla. Lisäksi saat kaupan päälle valintasi mukaan joko bambupuikot (arvo 20 euroa), poimushaalin ja helminauhan (arvo 90 euroa) tai Viipaloitu villatakki -kirjan (arvo 42 euroa).
Bambupuikkosettiin kuuluu yhteensä 10 erilaiset puikot, joilla teet vaikka minkälaisia käsityöluomuksia. Upeat shaali ja helminauha ovat täydellisiä asusteita niin arkeen kuin juhlaan. Viipaloitu villatakki -kirja on lifestyle-, käsityö- ja sisustushenkinen opas kaikille.

Lue lisää ja tilaa tästä »  1. Ei vielä kommentteja. Haluatko lisätä kommentin tästä lehdestä?
(ei julkaista)