Vauhdin Maailma


Vauhdin Maailma on moottoriurheiluun keskittynyt urheilulehti. Lehdessä käsitellään kaikkien suomalaisten suosikkeja Formula 1- ja rallikilpailuja ja tarjotaan uutta ja ensiluokkaista tietoa moottoriurheilun saralta. Lehti sopii kaikille moottoriurheiluun hurahtaneille ja asiasta kiinnostuneille, jotka tahtovat tietää, mitä tapahtuu niin Suomessa kuin muuallakin maailmassa.

Vauhdin Maailma -lehden tärkeintä sisältöä ovat perusteelliset artikkelit Formula 1- ja ralliurheilusta. Jutuissa mennään joka kerta pintaa syvemmälle ja asiantuntijuus on ihan omaa luokkaansa. Monipuolisuudesta ja viihdyttävästä sisällöstä ei missään numerossa tingitä. Lehti käsittelee myös muita aihepiirejä, kuten ratamoottoripyöräilyä, enduroa, rallisprintiä, veneurheilua ja autosuunnistusta, joten sen sivuilta löytyy jokaiselle vauhdin ystävälle jotakin.

Urheilulajien tuoreimpien kuulumisten lisäksi paneudutaan vahvasti eri tekniikoihin lajien takana ja niissä käytettävät autot ja muut moottoriajoneuvot ovat yksityiskohtaisessa tarkastelussa. Vauhdin Maailma käsittelee moottoriurheilun ilmiöt ja ihmiset ja nostaa esille kaikki tuoreimmat puheenaiheet ja kuumimmat uutiset. Lehti on asiantunteva ja viihdyttävä lukuelämys joka kerta.

Tilaa lehti

Vauhdin Maailma tarjous

Ohessa parhaat Vauhdin Maailma tarjous ja tilaajalahja -edut.  1. Ei vielä kommentteja. Haluatko lisätä kommentin tästä lehdestä?
(ei julkaista)