Tom & Jerry


Tom ja Jerry on suosikkihahmojen tähdittämä sarjakuvalehti. Kaikkien rakastamat kissa ja hiiri seikkailevat lehden sivuilla toinen toistaan hauskimmissa tarinoissa ja heille sattuu ja tapahtuu. Tom ja Jerry viihdyttää kaiken ikäisiä lukijoita ja sarjakuvien parissa ei kenellekään tule tylsää. Yllättävät käänteet ja harmiton koheltaminen tuovat hymyn huulille.

Tom-kissa on perinteisesti alakynnessä ja fiksumpi Jerry jekuttaa kissaa minkä ehtii ja tarinat pyörivätkin tutun kissa-hiiri-leikin ympärillä. Loppujen lopuksi nämä kaksi hahmoa ovat kuitenkin aina kaverukset ja jokaisesta sarjakuvasta jää hyvä mieli. Sarjakuvien tarinat on kuvitettu hauskalla ja eläväisellä tavalla ja niiden parissa viihtyy helposti pidemmänkin tovin.

Lehti sisältää sarjakuvien lisäksi erilaisia Tom ja Jerry -aiheisia askartelutehtäviä ja kilpailuja, joihin innokkaamat lukijat voivat ottaa osaa. Koe joka kuukausi uudet tarinat ja hauskat seikkailut kahden rakastetun hahmon kanssa. Nauru on taatusti herkässä, kun saat käsiisi Tom ja Jerry -lehden.

Tilaa lehti

Tom & Jerry tarjous

Ohessa parhaat Tom & Jerry tarjous ja tilaajalahja -edut.  1. Ei vielä kommentteja. Haluatko lisätä kommentin tästä lehdestä?
(ei julkaista)