Unelmien Talo&Koti


Unelmien Talo&Koti on sisustuslehti, joka esittelee helppoja, käytännöllisiä ja edullisia sisustusratkaisuja. Lehti kannustaa itse tekemiseen ja luovien ja kestävien sisustusideoiden löytämiseen ja hyädyntämiseen. Unelmien Talo&Koti on sisustuslehti kaikille, jotka tahtovat persoonallisen kodin vaivattomasti ja itse tekemällä.

Unelmien Talo&Koti on lämminhenkinen, koko perheen tarpeet huomioon ottava lehti. Lehti ratkaisee normaalin arjen sisustuspulmat ja tekee kodista viihtyisän vähällä vaivalla ja kukkaroa säästäen. Lehdestä löytyy mielenkiintoisia sisustukseen ja kotiin liittyviä artikkeleita, suomalaisia kauniita koteja ja puutarhoja, erilaisia ohjeita, joista voi hakea inspiraatiota itse tekemiseen ja vinkkejä erilaisista edullisista ja käytännöllisistä tuotteista, joilla voi tuoda uutta ilmettä omaan kotiin.

Unelmien Talo&Koti osoittaa, että muutos voi olla pienestä kiinni ja jo vaatimattomat yksityiskohdat vaikuttavat kodin yleisilmeeseen ja parantavat viihtyvyyttä. Lehti on monipuolinen lukupaketti täynnä ideoita, neuvoja, inspiraatiota, yhdessä tekemisen taikaa ja elämän pieniä iloja. Unelmien Talo&Koti luo unelmakodin yhdessä kanssasi.

Tilaa lehti

Unelmien Talo&Koti tarjous

Ohessa parhaat Unelmien Talo&Koti tarjous ja tilaajalahja -edut.

Unelmien Talo&Koti -lehdet 5 nroa + Lumene-kosmetiikkasetti

unelmien-talo-ja-koti-lumene-tuotepaketti.jpg
Tilaa nyt Unelmien Talo&Koti -lehti. Saat 5 numeroa hintaan 20 e sekä tilaajalahjaksi Lumene-kosmetiikkasetin (arvo 35e)

Lue lisää ja tilaa tästä »  1. Ei vielä kommentteja. Haluatko lisätä kommentin tästä lehdestä?
(ei julkaista)